Zakąska |
Zakąska-Auszpik |
Zakąska-Befsztyk tatarski |
Zakąska-Galantyna |
Zakąska-Galarety z drobiu (tymbaliki) |
Zakąska-Grzanka zapiekana |
Zakąska-Hamburger |
Zakąska-Homar |
Zakąska-Jaja chińskie |
Zakąska-Kabaczek |
Zakąska-Kanapka dekorowana |
Zakąska-Karczoch |
Zakąska-Koreczki (inaczej: tartinki) |
Zakąska-Korki rybne |
Zakąska-Langusta |
Zakąska-Lesco |
Zakąska-Majoneziki z ryb, raków lub drobiu |
Zakąska-Małża morska |
Zakąska-Ostryga |
Zakąska-Ozór |
Zakąska-Paprykarz |
Zakąska-Pasztecik |
Zakąska-Potrawka |
Zakąska-Półmisek mięsny (firmowy) |
Zakąska-Półmisek szwedzki (płyta szwedzka) |
Zakąska-Prosię |
Zakąska-Pstrąg |
Zakąska-Rak |
Zakąska-Sałatka |
Zakąska-Ślimak winniczek |
Zakąska-Tournedos (wym.turnedo) |
Zakład gastronomiczny |
Zakład gastronomiczny sieci otwartej |
Zakład gastronomiczny sieci zamkniętej |
Zakład gastronomiczny typu uzupełniającego |
Zakład gastronomiczny typu żywieniowego |
Zapasy w firmie gastronomicznej |
Zasady podawania koktajli mlecznych lub śmietankowych |
Zasady podawania napojów mlecznych zimnych |
Zasady podawania napojów zimnych butelkowych |
Zasady podawania soków owocowo - warzywnych |
Zasoby |
Zastawa stołowa (porcelana gastronomiczna) |
Zastawa stołowa metalowa |
Zastawa stołowa porcelanowa |
Zeste |
Zmywarki gastronomiczne |
Zobowiązania |
Zupa |
Zupy kremy |
Zużycie surowca |
Zysk |
Zysk netto |
Zysk operacyjny |