Projekty technologiczne

Projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego jest pierwszą i najważniejszą sprawą, którą należy zająć się bezpośrednio po znalezieniu lokalu. GastroWiedza oferuje profesjonalne usługi w tym zakresie.
Projekty sporządzamy w pełnej zgodności z obowiązującym prawem w zakresie norm sanitarnych, BHP i systemu HACCP, a w razie potrzeby pomagamy w uzyskaniu przewidzianych w przepisach odstępstw. Gotowe projekty opiniowane są przez rzeczoznawców w zakresie norm sanitarnych oraz BHP, co bardzo usprawnia późniejsze odbiory lokalu przez Inspekcję Sanitarną.
Nasze usługi adresujemy do:
- zakładów żywienia zbiorowego: restauracji, domów weselnych, hoteli, pensjonatów, zajazdów, kantyn;
- małej gastronomii: barów, kawiarni, cukierni;
- kuchni kateringowych, przedszkolnych, szkolnych czy szpitalnych.
Oferta obejmuje:
- układ funkcjonalny pomieszczeń uwzględniający proces produkcyjny i charakter działalności lokalu gastronomicznego ;
- wytyczne architektoniczno-budowlane wraz z rysunkami technicznymi;
- wytyczne dla instalacji elektrycznej, gazowej, wodno-kanalizacyjnej i wentylacyjnej wraz z rysunkami technicznymi;
- wykaz wyposażenia technologicznego dostosowany do potrzeb działalności gastronomicznej.
Usługa jest zawsze zindywidualizowana i w pełni dostosowana do potrzeb klienta. Nasza praca rozpoczyna się od wizyty w lokalu i wywiadu z zamawiającym, a w trakcie realizacji dokonujemy bieżących konsultacji, by efekt końcowy spełniał wszystkie oczekiwania inwestora.
GASTROWIEDZA.PL – TO MIEJSCE, W KTÓRYM ZNAJDZIESZ PROFESJONALNE WSPARCIE, WYSPECJALIZOWANĄ KADRĘ Z SZEROKIM DOŚWIADCZENIEM GASTRONOMICZNYM I KONKURENCYJNE CENY