Dokumentacja GHP/GMP i system HACCP

HACCP i GHP/GMP w gastronomii | GastroWiedza.pl

Firma GastroWiedza.pl prowadzi doradztwo w zakresie wdrażania systemów bezpieczeństwa żywności w sektorze gastronomicznym i przemyśle spożywczym.

System HACCP jest obowiązkowym w Polsce systemem zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gastronomii oraz innych zakładach wytwarzających żywność. Każdy zakład gastronomiczny musi rozpocząć wdrażanie tego systemu, a następnie wciąż go udoskonalać. Pomożemy w uzyskaniu wszystkich niezbędnych zezwoleń i dokumentacji na potrzeby sanepidu.

Czym się zajmujemy:

  • wdrażamy księgi HACCP i instrukcje GHP/GMP dla wszystkich zakładów żywienia zbiorowego m.in.: restauracji, barów, stołówek, kantyn, kawiarni, firm cateringowych itp.;
  • prowadzimy szkolenia wewnętrzne pracowników placówek gastronomicznych;
  • przeprowadzamy audyty zerowe, mające na celu zapoznanie się ze stanem sanitarno-higienicznym firmy, istniejącymi procesami i procedurami;
  • aktualizujemy  dokumentacje systemów jakości w związku z zachodzącymi zmianami w technologii, procesach, normach i przepisach prawa;
  • pomagamy w uzyskaniu wszystkich zezwoleń, dokumentacji wraz z otrzymaniem pozytywnej decyzji sanepidu.

Nasi specjaliści posiadają certyfikaty ISO oraz  udokumentowane szkolenia z prawa żywnościowego, systemu HACCP zakończone państwowym egzaminem, co daje Państwu gwarancję najwyższej jakości wykonanych usług.

GastroWiedza.pl – to pomoc i doradztwo przy wdrożeniu każdego projektu gastronomicznego w życie poprzez załatwienie wszystkich niezbędnych zezwoleń, uzgodnień czy odbiorów (sanepid, wentylacja, straż, itd…

Słowa kluczowe
dokumentacja systemu HACCP HACCP haccp ghp dokumentacja szkolenia wdrożenia weryfikacja audyt GHP, GMP

Zaufali nam

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!

Skontaktuj się z nami, jesteśmy do Twojej dyspozycji!
Zadzwoń, tel. 664 578 090 lub napisz do nas:

To pytanie sprawdza czy jesteś człowiekiem i zapobiega wysyłaniu spamu.