transport żywności kurierem

Przegląd systemu HACCP

okresowo przeprowadzana przez kierownictwo i zespół ds. systemu HACCP udokumentowana kontrola realizacji systemu HACCP w celu jego zmo­dyfikowania. Podstawą przeglądów są wyniki audytów i weryfikacji systemu, a jego celem jest poprawa efektywności systemu. Przegląd systemu powinien być wykonany w zaplano­wanych odstępach czasu, np. co pół roku, zawsze wtedy, kiedy nastąpią poważne zmiany techniczno-technologiczne.

okresowo przeprowadzana przez kierownictwo i zespół ds. systemu HACCP udokumentowana kontrola realizacji systemu HACCP w celu jego zmo­dyfikowania. Podstawą przeglądów są wyniki audytów i weryfikacji systemu, a jego celem jest poprawa efektywności systemu. Przegląd systemu powinien być wykonany w zaplano­wanych odstępach czasu, np. co pół roku, zawsze wtedy, kiedy nastąpią poważne zmiany techniczno-technologiczne.

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!