transport żywności kurierem

Con Panna Espresso

Espresso z dodatkiem bitej śmietany, przygotowywane na bazie pojedynczego lub podwójnego espresso, serwowane w filiżance do espresso, Kawa ta może mieć różne nazwy – w USA nazywana jest często café Vienne, a w Wielkiej Brytanii café Viennois.

Przy przygotowaniu naparu espresso należy zwrócić uwagę na poprawność jego przygotowywania oraz odpowiednią temperaturę filiżanki.

Espresso z dodatkiem bitej śmietany, przygotowywane na bazie pojedynczego lub podwójnego espresso, serwowane w filiżance do espresso, Kawa ta może mieć różne nazwy – w USA nazywana jest często café Vienne, a w Wielkiej Brytanii café Viennois.

Przy przygotowaniu naparu espresso należy zwrócić uwagę na poprawność jego przygotowywania oraz odpowiednią temperaturę filiżanki.

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!