Znamy skład Jury Konkursu “Czas na rybę!”

Skład Konkursu “Czas na rybę!”

Znamy skład Jury oceniających konkursowe potrawy z karpiem w roli głównej, podczas tegorocznej edycji Konkursu “Czas na rybę!”. Tak jak zapowiadano, będzie profesjonalnie, obiektywnie i międzynarodowo!

Jest jeszcze czas, żeby dołączyć do grona uczestników! Organizatorzy czekają na zgłoszenia do 13 września 2024 r. W konkursowej potrawie musi się znaleźć karp opolski oraz warzywa kiszone z Gospodarstwa Rolnego Michała Sznajdera. Jeśli uczestnicy będą używali produktów tłuszczowych - zapewni je firma Bunge - właściciel marki Kruszwica. Najwyższej jakości przypraw dostarczy firma Darpol.

Jury Konkursu dla profesjonalistów, który odbędzie się w dn. 5.10.2024 r.

  • Marcin Bielec 
  • Jean Bos
  • Krzysztof Gawlik
  • Wojciech Harapkiewicz
  • Wolfgang P. Menge
  • Joanna Ochniak
  • Marcin Przybysz
  • Giancarlo Russo
  • Marcin Soból
  • Robert Sowa
  • Paweł Stawicki
  • Krzysztof Robert Szulborski
  • Jarosław Uściński 
  • Jarek Walczyk

Jury Konkursu dla profesjonalistów “Czas na rybę!”

Jury Konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych, który odbędzie się w dn. 4.10.2024

  • Janusz Garncarczyk
  • Radosław Kłapacz
  • Krzysztof Malinowski
  • Marek Namysłowski
  • Joanna Ochniak
  • Artur Piotrowski
  • Krzysztof Wierzba

Jury Konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych “Czas na rybę!”

Jest o co walczyć! 

Nie tylko prestiż i dobra zabawa! 

Profesjonaliści walczą o nominację do Kulinarnego Pucharu Polski oraz nagrodę o wartości 8000 zł. Dodatkowo firma UNOX zaprasza lauereatów na zwiedzanie fabryki pieców we Włoszech! 

Uczniowie mają do wygrania nagrody o wartości do 2400 zł oraz minimalnie tygodniowy staż u szefa kuchni ze stowarzyszenia Euro-Toques Polska.