dpdpickup

SMAKKi GASTROTARGI – marcowe targi gastronomiczne tworzone przez ludzi branży dla branży

SMAKKi GASTROTARGI – marcowe targi gastronomiczne tworzone przez ludzi branży dla branży

Już niebawem na mapie targów gastronomicznych pojawi się wydarzenie jakiego branża HoReCa jeszcze nie doświadczyła. Na terenie EXPO XXI w Warszawie, w dniach od 23 do 25 marca 2023 roku spotkają się praktycy i eksperci związani z polską gastronomią. Spotkają się, aby podczas GASTROTARGÓW SMAKKi nawiązywać nowe relacje biznesowe oraz dzielić się wiedzą i doświadczeniem, a wszystko po to, by wspólnie rozwijać branżę gastronomiczną w Polsce.

Organizatorzy targów od samego początku kierują się zasadą mówiącą o tym, że „gastronomia to nasza wspólna sprawa” i zapraszają do udziału w targach firmy oraz osoby, które tworzą branżę HoReCa. Aby zapewnić najwyższą jakość targów, powstała Rada Programowa, w skład której wchodzą osoby związane z branżą gastronomiczną na różnym polu i wiedzą jak przygotować event, który zarówno wystawcom jak i odwiedzającym przyniesie mnóstwo  korzyści.

Wystawcy na tych targach znajdą przestrzeń do zaprezentowania swoich rozwiązań na wiele sposobów. Jednym z nich jest na przykład Zielona EkoKuchnia. Producenci sprzętu będą mogli przedstawić swoje produkty we wzorcowej kuchni wyposażonej w najlepsze proekologiczne, proklimatyczne i energooszczędne urządzenia oraz rozwiązania dla gastronomii starannie wyselekcjonowane przez grupę ekspertów zaproszonych przez organizatorów targów. Palarnie kawy będą mogły wziąć udział w ogólnopolskim konkursie Cup of Poland, w którym bariści zaserwują espresso na bazie ziaren walczących o tytuł najlepszej kawy roku 2023. To jedynie przykłady tego, jakie możliwości wystawcom dają SMAKKi GASTROTARGI, a trzeba podkreślić to, że to właśnie GASTROTARGI SMAKKi tworzone są z myślą o spełnieniu założeń i oczekiwań każdej firmy, która zdecyduje się wziąć w nich udział.

A co dla odwiedzających? Odwiedzający, poza możliwością poznania najnowszych trendów i rozwiązań dla gastronomii, jakie mają do zaoferowania wystawcy, będą mogli wziąć udział w trzech konferencjach, z których każda prowadzona będzie przez ekspertów i praktyków branży.  Każda konferencja poruszać będzie odmienne i niezwykle istotne tematy dla restauratorów i firm cateringowych. Wybierając SMAKKi GASTROTARGI jako te najważniejsze marcowe targi gastronomiczne będzie można dowiedzieć się między innymi jak efektywnie zarządzać restauracją, jak pozyskiwać środki na jej prowadzenie oraz zarządzać personelem. My również będziemy mieli spory wpływ na treści przekazywane uczestnikom targów. Jesteśmy bowiem zaangażowani w konferencję, która odbędzie się drugiego dnia, a która poświęcona jest cateringowi dietetycznemu. W trzecim dniu targów doświadczone osoby z branży będą dzielić się wiedzą dotyczącą marketingu oraz relacji sala-kuchnia.  
Marcin Wajda, Dyrektor ds. Marketingu i PR w firmie Winterhalter Polska, która jest partnerem strategicznym GASTROTARGÓW SMAKKi, powiedział, że „SMAKKi tworzone są przez ludzi branży dla branży” i to zdanie idealnie odzwierciedla to co wyróżnia SMAKKi GASTROTARGI od innych eventów.

SMAKKi GASTROTARGI to targi gastronomiczne, które charakteryzuje również nietuzinkowe podejście do marketingu oraz uwaga jaką organizatorzy przywiązują do budowania relacji z wystawcami i partnerami biznesowymi. Stanie się tym najważniejszym wydarzeniem w branży HoReCa jest ambitnym celem jaki postawili sobie twórcy GASTROTARGÓW SMAKKi i od początku przygotowań do targów konsekwentnie działają, aby ten cel zrealizować.

#gastronomiawspolnasprawa to hasło, wokół którego SMAKKi GASTROTARGI jednoczą wszystkich zainteresowanych rozwojem polskiej branży gastronomicznej. Dlatego i my jesteśmy częścią tego wydarzenia.

Do zobaczenia 23, 24 i 25 marca 2023 w EXPOXXI na jedynych takich targach HoReCa!