dpdpickup

“JAK to zrobić?” – najbardziej poszukiwany i jednocześnie strzeżony klucz do sukcesu

klucz do sukcesu w gastronomii

Nawet najbardziej genialny pomysł nie wystarczy, aby osiągnąć sukces na rynku. I nie ma tu znaczenia, czy chodzi o międzynarodowe przedsiębiorstwo, sieć franczyzową, catering dietetyczny, lokalny biznes czy start-up.

Do osiągnięcia wyznaczonego celu dąży się krok po kroku, a każdy najmniejszy błąd może zaprzepaścić szansę na sukces. Skąd więc dowiedzieć się – jak to zrobić? Tak zwany know-how jest najbardziej strzeżoną tajemnicą w każdej firmie. To on sprawia, że zrodzone w głowie i spisane na papierze koncepcje nabierają realnych kształtów, przemieniając się w konkretne plany i działania. Odpowiednie połączenie wizji z doświadczeniem i umiejętnościami jest gwarancją skutecznego prowadzenia procesu na każdym etapie, a finalnie - sukcesu całego przedsięwzięcia.

Jak zatem rozwijać swoje kompetencje? Gdzie szukać aktualnej wiedzy? Gdzie spotkać ekspertów z branży?  I jak zbudować swój know how?

Wiedzę możesz zdobywać na wiele sposobów – poprzez publikacje na łamach portalu branżowego GastroWiedza.pl, konsultacje oraz współpracę bezpośrednią z naszymi ekspertami, jak również udział w wydarzeniach branżowych.

Gastrotargi SMAKKi to nowe cykliczne wydarzenie branżowe, które powstało po to, aby wspierać cały sektor HoReCa w rozwoju biznesowym, zwiększaniu know-how i przygotowaniu się na nadchodzące wyzwania.

Misją organizatorów SMAKKi gastrotargi jest dążenie do wzmacniania i stabilizowania pozycji polskiego sektora HoReCa poprzez realny wpływ na rozwój rynku gastronomicznego oraz wspieranie kultury i trendu spożywania posiłków poza domem, ale przede wszystkim – dzięki edukacji i budowaniu świadomości wszystkich uczestników branży oraz konsumentów korzystających z usług gastronomicznych.

Gastrotargi SMAKKi to:

  • nietuzinkowe miejsce prezentacji na żywo nowych rozwiązań, technologii, usług i trendów branżowych
  • przestrzeń z atmosferą sprzyjającą nawiązywaniu nowych kontaktów i budowaniu relacji biznesowych podczas spotkań bezpośrednich
  • społeczność inżynierów, ekspertów i branżystów skupiona na wymianie wiedzy, doświadczeń i wzajemnym wspieraniu się we wspólnym rozwoju

Pierwsza edycja gastrotargów SMAKKi odbędzie się w dniach 23-25 marca 2023 roku w halach EXPO XXI w Warszawie.

Gastrotargi SMAKKi

Organizatorzy mają wiedzę, doświadczenie i są ambitni – jak twierdzą: „Potrafimy przygotować targi tak, by tętniły życiem i stały się wydarzeniem, na którym musi być każdy, kto działa w branży gastronomicznej”. Zapowiada się ciekawie i intensywnie! – Czyżby w końcu pojawiło się wydarzenie na którym naprawdę warto być?

Co przygotowali dla Was organizatorzy? Zobacz sam Smakki – Gastrotargi | Program targów

Słowa kluczowe
Gastrotargi SMAKKi SMAKKi gastrotargi Targi gastronomiczne

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!

Podobne artykuły