dpdpickup

Audyt jakości

Podczas audytu jakości w gastronomii, kompleksowo sprawdzone zostają wszystkie pomieszczenia lokalu gastronomicznego. Wykwalifikowani audytorzy analizują zabezpieczenia produktów, procesy produkcji oraz zgodność ze standardami i wymogami bezpieczeństwa. Krok po kroku, korzystając ze szczegółowej listy kontrolnej, pracownicy firmy audytowej kontrolują kuchnię, salę, linię serwisową, wydawkę, obierak i wszystkie pozostałe pomieszczenia danego zakładu/punktu gastronomicznego. Lokal gastronomiczny jest sprawdzany pod kątem norm jakości GMP oraz zgodności z sytemem HACCP. Po zakończeniu audytu w oparciu o wyniki przygotowywana jest analiza zawierająca sugerowane zmiany. 

Podczas audytu jakości w gastronomii, kompleksowo sprawdzone zostają wszystkie pomieszczenia lokalu gastronomicznego. Wykwalifikowani audytorzy analizują zabezpieczenia produktów, procesy produkcji oraz zgodność ze standardami i wymogami bezpieczeństwa. Krok po kroku, korzystając ze szczegółowej listy kontrolnej, pracownicy firmy audytowej kontrolują kuchnię, salę, linię serwisową, wydawkę, obierak i wszystkie pozostałe pomieszczenia danego zakładu/punktu gastronomicznego. Lokal gastronomiczny jest sprawdzany pod kątem norm jakości GMP oraz zgodności z sytemem HACCP. Po zakończeniu audytu w oparciu o wyniki przygotowywana jest analiza zawierająca sugerowane zmiany. 

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!