Market świeżości DPD

Audyt gospodarki magazynowej

Profesjonalny audyt gospodarki magazynowej ma na celu przede wszystkim sprawdzenie zużycia surowców w odniesieniu do receptur w naszym lokalu gastronomicznym. To kompleksowa kontrola stanów magazynowych. Audytorzy porównują faktyczne zużycie produktów z magazynów i na stanowiskach roboczych, z wartościami, które zostały wskazane w recepturach. W stworzonym do tego celu programie/pliku zostają opisane wszystkie dania z karty oraz składniki wraz z wyliczonym docelowym zużyciem. Daje to możliwość analizy i kontroli, czy produkcja działa zgodnie z założeniami. Audyt ten ma na celu również sprawdzenie wydajności gospodarowania przestrzenią magazynową.

Profesjonalny audyt gospodarki magazynowej ma na celu przede wszystkim sprawdzenie zużycia surowców w odniesieniu do receptur w naszym lokalu gastronomicznym. To kompleksowa kontrola stanów magazynowych. Audytorzy porównują faktyczne zużycie produktów z magazynów i na stanowiskach roboczych, z wartościami, które zostały wskazane w recepturach. W stworzonym do tego celu programie/pliku zostają opisane wszystkie dania z karty oraz składniki wraz z wyliczonym docelowym zużyciem. Daje to możliwość analizy i kontroli, czy produkcja działa zgodnie z założeniami. Audyt ten ma na celu również sprawdzenie wydajności gospodarowania przestrzenią magazynową.

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!