HACCP i GHP/GMP w gastronomii

HACCP i GHP/GMP w gastronomii gastrowiedza.pl

Firma GastroWiedza.pl prowadzi doradztwo w zakresie wdrażania systemów bezpieczeństwa żywności w sektorze gastronomicznym i przemyśle spożywczym.

System HACCP jest obowiązkowym w Polsce systemem zapewnienia bezpieczeństwa żywności w gastronomii oraz innych zakładach wytwarzających żywność. Każdy zakład gastronomiczny musi rozpocząć wdrażanie tego systemu, a następnie wciąż go udoskonalać. Pomożemy w uzyskaniu wszystkich niezbędnych zezwoleń i dokumentacji na potrzeby sanepidu.

Czym się zajmujemy:

  • wdrażamy księgi HACCP i instrukcje GHP/GMP dla wszystkich zakładów żywienia zbiorowego m.in.: restauracji, barów, stołówek, kantyn, kawiarni, firm cateringowych itp.;
  • prowadzimy szkolenia wewnętrzne pracowników placówek gastronomicznych;
  • przeprowadzamy audyty zerowe, mające na celu zapoznanie się ze stanem sanitarno-higienicznym firmy, istniejącymi procesami i procedurami;
  • aktualizujemy  dokumentacje systemów jakości w związku z zachodzącymi zmianami w technologii, procesach, normach i przepisach prawa;
  • pomagamy w uzyskaniu wszystkich zezwoleń, dokumentacji wraz z otrzymaniem pozytywnej decyzji sanepidu.

Nasi specjaliści posiadają certyfikaty ISO oraz  udokumentowane szkolenia z prawa żywnościowego, systemu HACCP zakończone państwowym egzaminem, co daje Państwu gwarancję najwyższej jakości wykonanych usług.

GastroWiedza.pl – to pomoc i doradztwo przy wdrożeniu każdego projektu gastronomicznego w życie poprzez załatwienie wszystkich niezbędnych zezwoleń, uzgodnień czy odbiorów (sanepid, wentylacja, straż, itd…)

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI!

E-mail:

biuro@gastrowiedza.pl

Tel. Biuro

+48 664 578 090

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!