Targi Gastro-Hotel
Targi Gastro-Hotel to impreza regionalna docierająca bezpośrednio w regiony państwa zamieszkania, wszędzie tam gdzie gościcie chętnie turystów.
Wiemy, że każda osoba pracująca w branży gastronomiczno - hotelarskiej to osoba bardzo zapracowana, dlatego to my docieramy do Państwa, dbając o Waszą wygodę.
Współpracujący z nami wystawcy mają dla Państwa bardzo szeroką ofertę, w tym wiele nowości, zapraszają do konsultacji ze swoimi specjalistami, którzy chętnie poświęcą Państwu czas i odpowiedzą na wszelkie nurtujące Was pytania dotyczące danego asortymentu.
Nasze targi to nie tylko bogata oferta wystawiennicza, ale także bogaty program imprez towarzyszących, obfitujących w różnego rodzaju pokazy, szkolenia i warsztaty.
SZCZEGÓŁOWY program targów w zakładce PROGRAM
SZKOLENIA DLA WŁAŚCICIELI OBIEKTÓW, BARMANÓW, POKOJOWYCH, KELNERÓW, KIEROWNIKÓW SALI I KUCHARZY:
Środa 7 marca 2018:
- Nieuczciwe firmy i ich niekorzystne oferty - jak je rozpoznawać i unikać - Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
- Negatywne opinie o obiekcie noclegowym lub gastronomicznym – praktyczne porady jak ich unikać i skutecznie z nimi walczyć Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
czwartek 8 marca 2018:
- Skuteczna sprzedaż w hotelu, czyli jak osiągać sukcesy i skutecznie zarządzać . Szkolenie Anny Chwałko
- Szkolenie Nocowanie.pl – Sprzedaż i marketing w obiekcie noclegowym - poznaj elementy, które wpływają na liczbę rezerwacji: Grupy docelowe w branży turystycznej - jak doprowadzić klienta do rezerwacji?- Marek Skowron. Komunikacja z gośćmi i zarządzanie opiniami w internecie - Mateusz Weilandt. Oferta idealna - jak pisać teksty, które trafią do klienta i pozytywnie wpłyną na markę. - Kamila Miciuła
- Jak pozyskać najlepszych pracowników dla mojego hotelu, restauracji Szkolenie Anny Chwałko
- Jak skutecznie i bezkosztowo wypromować obiekt gastronomiczny Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
- Wymierne korzyści reklamy obiektu gastronomicznego, noclegowego. Dobór środków i ich wykorzystanie. Szkolenie Sebastiana Kwiatkowskiego
piątek 9 marca 2018:
- Obsługa Gościa - jak idealnie odbyć praktyki w hotelu i gastronomii i najwięcej się nauczyć Szkolenie Anny Chwałko
- Savoir vivre w gastronomii i profesjonalne przygotowanie do obsługi Gościa. Szkolenie Anny Chwałko
Koszt szkoleń 50 zł - rabat 50% (koszt szkolenia 25 zł) dla gości wchodzących z zaproszeniem na targi.
POKAZY i WYKŁADY:
- pokaz kulinarny jednego z najmłodszych szefów kuchni w Hotelu ***** Rafała Durka z Diune Hotel
- pokazy Grzegorza Gniecha Vice Mistrza Świata w Carvingu oraz Mistrza Polski w Carvingu
- pokaz kulinarny kucharza z Narodowej Reprezentacji Polski Kucharzy Profesjonalnych – Jakość, sezonowość, pomysł.
- pokazy na scenie Sukces gastronomiczny ze zdrowiem na talerzu
Wypełnij FORMULARZ REJESTRACYJNY.
Więcej informacji na stronie http://gastro-hotel.pl/