Market świeżości DPD

Mazury HoReCa

Mazury HoReCa
Data rozpoczęcia
17.04.2018
Data zakończenia
18.04.2018

W dniach 17-18.04.2018 r. w Expo Mazury w Ostródzie odbędzie się trzecia edycja targów Mazury HoReCa. Poprzednie edycje cieszyły się sporym zainteresowaniem wystawców i odwiedzających, każda z nich zgromadziła ponad stu wystawców z branży gastronomicznej, hotelarskiej i cateringowej. Drugą edycję wydarzenia rozszerzyliśmy dodatkowo o cukiernictwo i piekarstwo ze względu na rosnące zainteresowanie branży najwyższej jakości pieczywem, wyrobami cukierniczymi i deserami. Pozytywny odbiór tej inicjatywy skłania nas do jej kontynuacji podczas Mazury HoReCa 2018.

Formuła B2B targów Mazury HoReCa opiera się na krótkich spotkaniach biznesowych wystawców z potencjalnymi kontrahentami (Hosted Buyers). Taka formuła umożliwia bardziej precyzyjne dotarcie z ofertą do zainteresowanych odbiorców, nawiązanie nowych kontaktów, podpisanie pierwszych umów. Podczas Mazury HoReCa 2017 blisko stu Profesjonalnych Kupujących spotkało się z wystawcami.

Mocnym punktem Mazury HoReCa są prestiżowe konkursy kulinarne. Oprócz kolejnych edycji „Master Challenge”, „Drób na Polskim Stole”, „Gęsina w Restauracji” podczas trzeciej edycji wydarzenia pojawi się także nowy konkurs kierowany do Kół Gospodyń Wiejskich z całej Polski. Konkursowi będzie patronował Marszałek Województwa Warmińsko-Mazurskiego. Marszałek objął ponadto swoim patronatem Strefę Regionów, w której pojawią się najlepsze regionalne i tradycyjne produkt

Więcej informacji na stronie http://mazuryhoreca.pl/#home_expo

Inne wydarzenia gastronomiczne

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!