Market świeżości DPD

Jakub Reszka oficjalnie twarzą platformy Kolacja Firmowa

Jakub Reszka oficjalnie został twarzą platformy Kolacja Firmowa

Mamy przyjemność zaprezentować Państwu Mistrza Kuchni -Jakub Reszka TOP CHEF Polska - który oficjalnie został twarzą Platformy Kolacja Firmowa.

Jakub pochodzi z Krakowa, ale to Poznań dał mu spokój wewnętrzny, dzięki czemu rozwinął kulinarne skrzydła Uczestnik VII edycji programu TOP CHEF Polska. W 2016 roku otrzymał stypendium kulinarne w Meksyku w restauracji prowadzonej przez zwycięzcę Top Chef Mexico Rodolfo Castellanos

Z ambasadorem naszej marki, wraz z Poznański prestiż, wspólnie zaprojektujemy:

  • Prelekcje 
  • Warsztaty kulinarne
  • Szkolenia 
  • Live Cooking
  • Kolacje z autorskim menu degustacyjnym

Jakub Reszka ukończył krakowską szkołę gastronomiczną, początkowo współpracował z Restauracja Szara, następnie m.in. z Hotel Stary oraz Hotel **** Kossak, Krakow, Poland. W międzyczasie zdobywał doświadczenie w Monachium. Obecnie Jakuba można spotkać w Poznaniu, gdzie kieruje kuchnią w restauracji Orzo People Music Nature Poznań oraz podczas wydarzeń organizowanych przez Kolacja Firmowa.

Innowacyjna platforma www.kolacjafirmowa.pl jest pierwszym na świecie narzędziem tego typu, prezentującym flagowe propozycje gastronomiczne stworzone dla klientów biznesowych w najlepszych obiektach turystycznych w Polsce.

Spodobał Ci się nasz wpis? Podziel się nim ze znajomymi!