Formularz posiłków pracowniczych
Dokument wchodzący w skład dokumentacji operacyjnej, w którym ewidencjonowana jest konsumpcja własna tzw. pracownicza. Celem prowadzenia ewidencji jest rozliczenie
zużycia surowca przeznaczonego do produkcji. Ten rodzaj konsumpcji należy umieścić w rachunkach przy planowaniu kosztu produkcji. W zależności od typu lokalu oraz jego standardów operacyjnych, posiłki pracownicze mogą być posiłkami znajdującymi się w karcie menu, bądź też mogą być przygotowywane oddzielnie, zgodnie z zaleceniami właściciela lokalu.
Dokument wchodzący w skład dokumentacji operacyjnej, w którym ewidencjonowana jest konsumpcja własna tzw. pracownicza. Celem prowadzenia ewidencji jest rozliczenie
zużycia surowca przeznaczonego do produkcji. Ten rodzaj konsumpcji należy umieścić w rachunkach przy planowaniu kosztu produkcji. W zależności od typu lokalu oraz jego standardów operacyjnych, posiłki pracownicze mogą być posiłkami znajdującymi się w karcie menu, bądź też mogą być przygotowywane oddzielnie, zgodnie z zaleceniami właściciela lokalu.