Tu jesteś:

Jak zwiększyć sprzedaż w gastronomii

Niniejszy artykuł podejmuje tematy takie jak:

analiza czynników kształtujących wielkość sprzedaży

aspekty sprzedaży, nad którymi warto pracować w lokalu

w jaki sposób sprzedawać, aby podnieść sprzedaż?

Podstawą zysków w każdej działalności gastronomicznej jest wysokość sprzedaży. Pamiętajmy, że zysk to nic innego jak sprzedaż pomniejszona o koszty, jakie ponosimy. Trudno więc się dziwić, że wszyscy tak wiele uwagi i czasu poświęcają metodom zwiększania sprzedaży. Na sprzedaż wpływa bardzo wiele czynników, np. marketing, polityka cenowa, atrakcyjność menu. Sztuka zarządzania tymi czynnikami decyduje o tym czy osiągniemy sukces.

Aby mieć dostęp musisz być zalogowany i mieć wykupiony abonament

Wykup dostęp

Abonament Cena Opis dostępności
Abonament miesięczny 45,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów i 10 narzędzi do pobrania

Abonament kwartalny 95,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów, 30 narzędzi do pobrania

Abonament półroczny 145,00 zł

Dostęp do zasobów serwisu bez ograniczeń 

Jako abonent serwisu masz dostęp do:

  • regularnie pojawiających się w portalu nowości, takich jak literatura fachowa, filmy instruktażowe czy ciekawostki gastronomiczne, o których będziesz informowany w newsletterze,
  • profesjonalnych tekstów z kompleksową wiedzą na temat wszystkich aspektów zarządzania gastronomią,
  • sprawdzonych, gotowych do natychmiastowego zastosowania narzędzi menedżerskich: dokumentów, formularzy , standardów, list kontrolnych ułatwiających codzienne zarządzanie lokalem,
            - 10 narzędzi dp pobrania przy abonamencie miesięcznym
            - 30 narzędzi do pobrania przy abonamencie kwartalnym
            -  pobieranie narzedzi bez ograniczeń w abonamencie półrocznym 
  • filmów szkoleniowych z wykładami oraz scenkami instruktażowymi, których możesz użyć do szkolenia pracowników
  • usługi „Pytania i odpowiedzi”, czyli indywidualnej porady eksperta jeśli potrzebujesz pomocy
  • bogatego słownika branżowego specyficznych określeń i wyrażeń używanych w gastronomii
  • szerokiej bazy dostawców urządzeń, towarów i usług dla gastronomii (dostęp otwarty)

 

Już teraz możesz dołączyć do grona abonentów i w pełni korzystać z zasobów portalu!

.