Tu jesteś:

Jak otworzyć restaurację - poradnik GastroWiedza.pl

Po przeczytaniu niniejszego artykułu zdobędziesz wiedzę w zagadnieniach takich jak:

od czego zacząć przygotowania do otwarcia restauracji,

jakie wymogi formalne trzeba spełnić, aby uruchomić działalność,

na jakich zasadach możesz rozliczać podatki związane z restauracją,

czego należy dopilnować, aby odnieść sukces.

Dobry pomysł na restaurację to podstawa, jednak otworzenie własnego lokalu gastronomicznego nie jest prostą sprawą. Warto przemyśleć tu szereg kwestii w celu uniknięcia częstych błędów oraz niepotrzebnych kosztów. W kilku konkretnych punktach przedstawiamy najważniejsze sprawy, które należy wziąć pod uwagę, gdy zastanawiamy się jak założyć restaurację.

Aby mieć dostęp musisz być zalogowany i mieć wykupiony abonament

Wykup dostęp

Abonament Cena Opis dostępności
Abonament miesięczny 45,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów i 10 narzędzi do pobrania

Abonament kwartalny 95,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów, 30 narzędzi do pobrania

Abonament półroczny 145,00 zł

Dostęp do zasobów serwisu bez ograniczeń 

Jako abonent serwisu masz dostęp do:

  • regularnie pojawiających się w portalu nowości, takich jak literatura fachowa, filmy instruktażowe czy ciekawostki gastronomiczne, o których będziesz informowany w newsletterze,
  • profesjonalnych tekstów z kompleksową wiedzą na temat wszystkich aspektów zarządzania gastronomią,
  • sprawdzonych, gotowych do natychmiastowego zastosowania narzędzi menedżerskich: dokumentów, formularzy , standardów, list kontrolnych ułatwiających codzienne zarządzanie lokalem,
            - 10 narzędzi dp pobrania przy abonamencie miesięcznym
            - 30 narzędzi do pobrania przy abonamencie kwartalnym
            -  pobieranie narzedzi bez ograniczeń w abonamencie półrocznym 
  • filmów szkoleniowych z wykładami oraz scenkami instruktażowymi, których możesz użyć do szkolenia pracowników
  • usługi „Pytania i odpowiedzi”, czyli indywidualnej porady eksperta jeśli potrzebujesz pomocy
  • bogatego słownika branżowego specyficznych określeń i wyrażeń używanych w gastronomii
  • szerokiej bazy dostawców urządzeń, towarów i usług dla gastronomii (dostęp otwarty)

 

Już teraz możesz dołączyć do grona abonentów i w pełni korzystać z zasobów portalu!

.