Tu jesteś:

Jak otworzyć kawiarnię - poradnik

Dzięki lekturze naszego artykułu dowiesz się:

o czym pamiętać, układając biznes plan kawiarni,

gdzie znaleźć i czym się kierować, wybierając lokal,

jakie wymogi formalne i techniczne trzeba spełnić, otwierając kawiarnię,

ile trzeba będzie wydać na sprzęt i wyposażenie,

jak zadbać o markę i promocję kawiarni.

Jak otworzyć kawiarnię – przed takim pytaniem staje wielu zapaleńców, którzy marzą o prowadzeniu własnego lokalu gastronomicznego z wyjątkowym klimatem i pyszną, aromatyczną kawą serwowaną dla oddanych Gości. Zrealizowanie takiego pragnienia wymaga jednak sprostaniu bardzo wielu wyzwaniom i trudnościom. Będzie to znacznie prostsze dzięki zapoznaniu się z naszymi poradami.

Aby mieć dostęp musisz być zalogowany i mieć wykupiony abonament

Wykup dostęp

Abonament Cena Opis dostępności
Abonament miesięczny 45,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów i 10 narzędzi do pobrania

Abonament kwartalny 95,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów, 30 narzędzi do pobrania

Abonament półroczny 145,00 zł

Dostęp do zasobów serwisu bez ograniczeń 

Jako abonent serwisu masz dostęp do:

  • regularnie pojawiających się w portalu nowości, takich jak literatura fachowa, filmy instruktażowe czy ciekawostki gastronomiczne, o których będziesz informowany w newsletterze,
  • profesjonalnych tekstów z kompleksową wiedzą na temat wszystkich aspektów zarządzania gastronomią,
  • sprawdzonych, gotowych do natychmiastowego zastosowania narzędzi menedżerskich: dokumentów, formularzy , standardów, list kontrolnych ułatwiających codzienne zarządzanie lokalem,
            - 10 narzędzi dp pobrania przy abonamencie miesięcznym
            - 30 narzędzi do pobrania przy abonamencie kwartalnym
            -  pobieranie narzedzi bez ograniczeń w abonamencie półrocznym 
  • filmów szkoleniowych z wykładami oraz scenkami instruktażowymi, których możesz użyć do szkolenia pracowników
  • usługi „Pytania i odpowiedzi”, czyli indywidualnej porady eksperta jeśli potrzebujesz pomocy
  • bogatego słownika branżowego specyficznych określeń i wyrażeń używanych w gastronomii
  • szerokiej bazy dostawców urządzeń, towarów i usług dla gastronomii (dostęp otwarty)

 

Już teraz możesz dołączyć do grona abonentów i w pełni korzystać z zasobów portalu!

.