Tu jesteś:

Jak napisać Biznes plan lokalu gastronomicznego?

Nasz artykuł posłuży Ci pomocą w stworzeniu idealnego biznes planu dla gastronomii, szczególnie:

 jakie rzeczy należy ująć w biznes planie?

 jak należy opracować biznes plan, aby uzyskać dotację?
 w jaki sposób biznes plan może ułatwić prowadzenie lokalu gastronomicznego?
 jakich błędów należy unikać, pisząc biznes plan?

Biznes plan gastronomiczny to dokument, od którego należy zacząć planowanie swojego przedsięwzięcia. Im bardziej dokładny i kompleksowy, tym większe szanse na końcowe powodzenie biznesu. Podstawowe elementy biznes planu to określenie celów projektu, opisu zakresu jego działania oraz metod, jakimi zamierzamy realizować poszczególne etapy inwestycji. Zachęcamy do zapoznania się z naszym poradnikiem jak napisać biznes plan lokalu gastronomicznego.

Aby mieć dostęp musisz być zalogowany i mieć wykupiony abonament

Wykup dostęp

Abonament Cena Opis dostępności
Abonament miesięczny 45,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów i 10 narzędzi do pobrania

Abonament kwartalny 95,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów, 30 narzędzi do pobrania

Abonament półroczny 145,00 zł

Dostęp do zasobów serwisu bez ograniczeń 

Jako abonent serwisu masz dostęp do:

  • regularnie pojawiających się w portalu nowości, takich jak literatura fachowa, filmy instruktażowe czy ciekawostki gastronomiczne, o których będziesz informowany w newsletterze,
  • profesjonalnych tekstów z kompleksową wiedzą na temat wszystkich aspektów zarządzania gastronomią,
  • sprawdzonych, gotowych do natychmiastowego zastosowania narzędzi menedżerskich: dokumentów, formularzy , standardów, list kontrolnych ułatwiających codzienne zarządzanie lokalem,
            - 10 narzędzi dp pobrania przy abonamencie miesięcznym
            - 30 narzędzi do pobrania przy abonamencie kwartalnym
            -  pobieranie narzedzi bez ograniczeń w abonamencie półrocznym 
  • filmów szkoleniowych z wykładami oraz scenkami instruktażowymi, których możesz użyć do szkolenia pracowników
  • usługi „Pytania i odpowiedzi”, czyli indywidualnej porady eksperta jeśli potrzebujesz pomocy
  • bogatego słownika branżowego specyficznych określeń i wyrażeń używanych w gastronomii
  • szerokiej bazy dostawców urządzeń, towarów i usług dla gastronomii (dostęp otwarty)

 

Już teraz możesz dołączyć do grona abonentów i w pełni korzystać z zasobów portalu!

.