Tu jesteś:

Co sprawdza Sanepid w Twoim lokalu gastronomicznym?

Z artykułu, który przygotowaliśmy dowiesz się:

 jak odbywa się odbiór lokalu przez sanepid?

 w jakich sytuacjach można się spodziewać wizyty sanepidu?

 jakie dokumenty należy przygotować dla sanepidu?

 o co warto zadbać, aby uniknąć niepotrzebnych problemów z sanepide.

 

Państwowa Inspekcja Sanitarna to instytucja nierozerwalnie połączona z prowadzeniem działalności gastronomicznej. Z racji na funkcję kontrolną, jaką pełni sanepid nie jest on zbyt popularny wśród właścicieli lokalów, ale wyposażenie w duży zasób wiedzy z zakresu uprawnień oraz sposobu działania tej instytucji pozwala uniknąć nieprzyjemnych sytuacji, problemów oraz ewentualnych kar.

Aby mieć dostęp musisz być zalogowany i mieć wykupiony abonament

Wykup dostęp

Abonament Cena Opis dostępności
Abonament miesięczny 45,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów i 10 narzędzi do pobrania

Abonament kwartalny 95,00 zł

Dostęp do artykułów, filmów, wykładów, 30 narzędzi do pobrania

Abonament półroczny 145,00 zł

Dostęp do zasobów serwisu bez ograniczeń 

Jako abonent serwisu masz dostęp do:

  • regularnie pojawiających się w portalu nowości, takich jak literatura fachowa, filmy instruktażowe czy ciekawostki gastronomiczne, o których będziesz informowany w newsletterze,
  • profesjonalnych tekstów z kompleksową wiedzą na temat wszystkich aspektów zarządzania gastronomią,
  • sprawdzonych, gotowych do natychmiastowego zastosowania narzędzi menedżerskich: dokumentów, formularzy , standardów, list kontrolnych ułatwiających codzienne zarządzanie lokalem,
            - 10 narzędzi dp pobrania przy abonamencie miesięcznym
            - 30 narzędzi do pobrania przy abonamencie kwartalnym
            -  pobieranie narzedzi bez ograniczeń w abonamencie półrocznym 
  • filmów szkoleniowych z wykładami oraz scenkami instruktażowymi, których możesz użyć do szkolenia pracowników
  • usługi „Pytania i odpowiedzi”, czyli indywidualnej porady eksperta jeśli potrzebujesz pomocy
  • bogatego słownika branżowego specyficznych określeń i wyrażeń używanych w gastronomii
  • szerokiej bazy dostawców urządzeń, towarów i usług dla gastronomii (dostęp otwarty)

 

Już teraz możesz dołączyć do grona abonentów i w pełni korzystać z zasobów portalu!

.